FEM BRAÇ DE GITANO
A l'última sessió de taller de cuina vam fer un braç de gitano que ens va agradar molt!
BRAÇ DE GITANO
INGREDIENTS
▪ 6 cullerades d’oli d’oliva.
▪ 6 cullerades de sucre.
▪ Pell de llimona ratllada
▪
1 vas i mig de llet.
▪
1 vas i mig de farina.
▪
1 sobre de llevat.
▪
Melmelada.
▪
Per decorar: sucre “glassejat”
ELABORACIÓ
DE LA RECEPTA
1.
Barregem l’oli amb el sucre i la pell de llimona i ho remenem molt bé.
2.
Incorporem la llet i, per últim, la farina i el llevat i continuem remenant
perquè quedi tot ben lligat.
3.
Anirem escalfant el forn a 180º. Mentrestant, estirarem la massa (millor sobre
paper de forn) i li donarem una forma quadrada, vigilant que no ens quedi molt
gruixuda.
4.
Posem la massa al forn durant uns 20-30 minuts.
5.
Una vegada cuita, escampem la melmelada per tota la base i l’anem enrotllant
sobre si mateixa.
6.
Tirem un polsim de sucre “glass” per sobre i ho tallem ha trossets petits per
menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.