dimecres, 9 de gener del 2013

Taller de cuina

FEM BRAÇ DE GITANO

 A l'última sessió de taller de cuina vam fer un braç de gitano que ens va agradar molt!






BRAÇ DE GITANO


INGREDIENTS 


6 cullerades d’oli d’oliva.

6 cullerades de sucre.

Pell de llimona ratllada

▪ 1 vas i mig de llet.

▪ 1 vas i mig de farina.

▪ 1 sobre de llevat.

▪ Melmelada.

▪ Per decorar: sucre “glassejat”




ELABORACIÓ DE LA RECEPTA


1. Barregem l’oli amb el sucre i la pell de llimona i ho remenem molt bé.
2. Incorporem la llet i, per últim, la farina i el llevat i continuem remenant perquè quedi tot ben lligat.
3. Anirem escalfant el forn a 180º. Mentrestant, estirarem la massa (millor sobre paper de forn) i li donarem una forma quadrada, vigilant que no ens quedi molt gruixuda.
4. Posem la massa al forn durant uns 20-30 minuts.
5. Una vegada cuita, escampem la melmelada per tota la base i l’anem enrotllant sobre si mateixa.
6. Tirem un polsim de sucre “glass” per sobre i ho tallem ha trossets petits per menjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.